casting

doctor’s studio poate asigura casting si auditii pentru film, teatru, ateliere, sau orice evenimente speciale care necesita abilitatile unui absolvent de universitate cu profil vocational.

doctor’s studio recomanda de obicei din proprie initiativa, spectacole, filme, actori, coregrafi, regizori, dramaturgi, scenaristi, scenografi, graficieni, animatori, art directori, directori de imagine, fotografi.  acum o face si la cerere.

artistii promovati de doctor’s studio nu sunt recomandati de gradele noastre de rudenie sau de prietenie, ci de respectul pe care il avem pentru munca, talentul, deciziile, sau cariera fiecarui artist cu care colaboram.

asa ca data viitoare cand ai un proiect si nu ai bani sa platesti fee-urile unei agentii mari de casting, scrie-ne la docthedoc@gmail.com. de dragul artei, ne oferim serviciile si pro bono pentru studenti, sau independenti.


 

Colaborari recente:

În timp ce discuta cu copilotul activismul, discursul artistic contemporan s-a trezit blocat într-un sens giratoriu. De altfel, singura instanță din trafic cînd toate sensurile dispar. Da, există străzi cu sens unic, însă lipsa celuilalt sens e acolo, amintind de ceea ce nu se poate, de locul unde nu se poate ajunge decât pe alte căi.

Filmul „Portrait of an Englishes Collector” – realizat in toamna lui 2015 la Bucuresti – întregește suita filmelor prin care Nicoline van Harskamp caută să stârnească întrebări cu privire la trăsăturile și declinările posibile ale unei viitoare limbi globale.