photography

doctor’s studio organizeaza atat pentru artisti studenti si profesionisti cat si pentru oameni normali la cap, sedinte foto dupa bunul plac, dar in limitele bunului simt. colaboram cu profesionisti care iti vor reda increderea in tine, daca ti-ai pierdut-o, sau te pot ajuta sa-ti construiesti un nou look. suntem in 2016. imaginea conteaza.

preturile sunt diferite de la caz la caz. si cu siguranta, mult sub ceea ce se practica pe piata. doctor’s studio nu colaboreaza cu artisti mercenari, asa ca banii sunt ultimul lucru la care ne gandim. exista si varianta platesti cand poti, pentru ca stim ca sunt perioade in care pur si simplu nu castigi nimic, sau, exista si varianta noastra preferata, troc with doc. in sensul ca, in schimbul fotografiilor, faci si tu ceva pentru artistul fotograf, sau pentru doctor’s studio. in sensul valorilor si obiectivelor noastre.

ps – de obicei, si artistul fotograf e fericit sa-si mareasca portofoliul cu personaje noi si memorabile. asa ca ai sanse ca sedinta foto sa se termine 1 la 1 daca energia ta iese din cadru. simplu. si pe bune.

pps – pentru detalii, nu ezita, ca viata-i scurta dar, e grea. scrie-ne la docthedoc@gmail.com si spune-ne de ce ai nevoie.