lsd theatre show

Laughing. Seeking. Dreaming. Trei etape ale unei cautari.

In trecerea noastra prin lume, mai agresiv sau mai poticnit, mai disperat sau mai voalat, fiecare dintre noi cautam pe cineva care sa ne fie alaturi, la bine si la rau. La raul cauzat de poluare, de gaura din stratul de ozon, de opresiunea politicului sau de ignoranta maselor. Si la binele… dar cine mai stie ce cauzeaza binele in zilele noastre?

LSD Theatre Show este spectacolul stralucitor si zgomotos al cautarii unei priviri intelegatoare in masa inerta a ochilor goi ai societatii. O societate in care ni se cere sa functionam cuminte si uniform dupa reguli stabilite mereu de altii, mereu cu mult inainte sa ajungem noi aici, mereu mai intelepti si mereu avand Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor.

Si atunci, exploziv, penibil si zgomotos, cream spectacol si distrugem legi. Uneori spectacolul e puternic si schimba cutume. Alteori ne prabusim fara suflare si nu ramane nimic in urma lui. Doar fum si o caldura stranie, ca in urma unui foc de arma.

LSD Theatre Show este spectacolul strălucitor şi zgomotos al căutării unei priviri înţelegătoare în masa inertă a ochilor goi ai societăţii. O societate în care ni se cere să funcţionăm cuminte şi uniform după reguli stabilite mereu de alţii, mereu cu mult înainte să ajungem noi aici, mereu mai înţelepţi şi mereu având Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor. ”Spectacolul de la Godot este zgomotos şi dinamic ca un show TV adevărat” (Oana Stoica, Dilema Veche)

”Isabela Neamtu si Matei Chioariu fac un tur de forta actoricesc intr-un spectacol plin de vitalitate, regizat de Horia Suru, care nu difera cu nimic de productii extrem de respectabile din off-ul newyorkez. Il recomand nu numai pentru asta (ar fi un motiv mai mult decat intemeiat!) dar si din cauza ca introduce publicului romanesc un text al unuia dintre cei mai importanti dramaturgi americani contemporani, Christopher Durang, castigatorul premiului Tony in 2013.” (Peca Stefan, dramaturg)

Absolvent în 2008 al Facultatii de Film şi Teatru a Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Horia Suru este actor, regizor şi trainer. A lucrat patru ani ca actor la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ. Până în prezent a pus în scenă şapte piese de teatru. Despre LSD…, Oana Stoica spune că ”spectacolul lui Horia Suru îmbracă maladia metropolitană în forma cea mai vizibilă a consumului – media.”

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol!